Bästa affärerna med dykutrustning i Göteborg

Ett stort tips när du ska inhandla din första dykutrustning är att ta en titt på internet. Här slåss ofta tillverkarna och återförsäljarna om kunderna genom att erbjuda de mest konkurrenskraftiga och förmånliga priserna. Vill man trots allt ändå besöka en fysisk butik, för att få mer stöd och råd i sitt köp, rekommenderas i Stockholm någon av dessa följande butiker:

Oxygene Göteborg

%d0%b0%d0%b219Oxygene har funnits i mer än 10 år och består utav en butik, en dykskola och ett dyksällskap.

De har ett brett utbud av utrustning vare sig du ska ägna dig åt sportdykning, fridykning, teknisk dykning eller fotodykning. Dykskolan erbjuder utbildning enligt PADI-systemet, hela vägen från nybörjare till instruktör. Det är bara dina egna ambitioner som sätter gränsen!

Kon-Tiki

På Kon-Tiki kan du köpa dykutrustning av högsta möjliga kvalitet och komfort. Butiken erbjuder varumärken så som Ursuit, Subgear, Waterproof, Reel Diving, OMS, Hollis och Oceanic. De kan även skicka utrustningen du beställt om du för tillfället inte befinner dig på plats i Göteborg.

Scuba Divers

%d0%b0%d0%b220Göteborgs dräktverkstad & dykcenter brukar gå under namnet Scuba Divers, och består utav en butik där man säljer ett stort utbud av kända varumärken samt en verkstad där man till exempel lagar dräkter och reparerar kedjor och manschetter. Man arrangerar även utbildningar och resor samt tillhandahåller ett litet café som går under namnet ”Café Scuba”. Här kan du sitta och studera teorin på en av de åtskilliga kurserna, ta en fika eller läsa dykartidningar.

Flying Divers

På Flying Divers kan man botanisera bland butikens stora sortiment av dykutrustning. Man har lagt stort fokus på dykutfärder och den dykanpassade egna båten fulladdad med kunniga instruktörer ger sig regelbundet ut till Vikingaarkipelagen i Göteborgs skärgård. Det finns både nybörjarutfärder och specialanpassade utfärder, beroende på dykarens nivå och erfarenhet.