Bästa affärerna med dykutrustning i Stockholm

Ett hett tips när du ska inhandla din första dykutrustning är att ta en titt på internet. Här slåss ofta tillverkarna och återförsäljarna om kunderna genom att erbjuda de mest konkurrenskraftiga och förmånliga priserna. Vill man trots allt ändå besöka en fysisk butik, för att få mer stöd och råd i sitt köp, rekommenderas i Stockholm någon av dessa följande butiker:

Dykhuset

%d0%b0%d0%b217Dykhuset är en mycket välsorterad butik mitt i centrala Stockholm som erbjuder ett brett utbud av utrustning från kända varumärken så som Mares, Aqua Lung, Scubapro och Poseidon. Butiken erbjuder även räntefri avbetalning på upp till tre år, för den som tycker att priset blir lite väl saftigt.

Stockholms Dykcenter

Stockholms Dykcenter är en utav de största återförsäljarna av utrustning och tillhandahåller förutom detta även kurser och resor. Här kan du fynda bland dräkter, datorer, dykvästar (buoyancy compensator), fenor, flaskor, instrument, klockor, lampor, regulatorer, undervattenskameror och mycket mer! Fråga gärna den kunniga personalen om hjälp att hitta just det du behöver. Är du mer intresserad utav någon av centrets många utbildningar, kan du välja bland grundkurser, specialkurser, repetitionskurser, avancerade kurser eller den särskilda ”Dive master” som innebär att du i framtiden själv kan leda, guida och utbilda inom dykning.

Alpin dyk & sport

%d0%b0%d0%b218I denna butik kan du som kund välja bland ett stort antal ledande varumärken, så som Agir-Brokk, Apeks, Beaver, Suunto och Waterproof. Butiken både säljer samt erbjuder provning eller hyrning av utrustning, och anordnar dessutom särskilda dykarkurser som man kan ansöka om på plats. Alpin Dyk & Sport marknadsför sig som ett dykcenter ”för vanligt folk”, varför det lämpar sig mycket bra för nybörjare. Dessutom har man ett stort miljötänk när man planerar resor och utbildningar, för att värna om det sköra undervattenslivet och sprida kunskap och engagemang till allmänheten.